vægttab

Personligt vægttabsforløb

Er du til et personligt forløb, hvor det kun handler om dig og hvor DU er i fokus, så er dette forløb for dig. Løber du panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner? Måske har du et mål om at ville spise sundere, men i praksis har du svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen? Lær en gang for alle årsagen bag dit spisemønster og knæk koden til et sundere liv. Vælg dit personlige forløb:

vægttab

8 ugers vægttabsforløb ONLINE

På dette 8 ugers vægttabsforløb, lærer du om de psykologiske mekanismer bag et varigt vægttab. Forløbet et tilrettelagt således at vi starter og slutter forløbet med en telefonsamtale, hvor vi forventningsafstemmer og du beskriver dine mål med forløbet. Du får løbende via mail tilsendt mentale øvelser og to træningsprogrammer i det tempo, der giver mening for dig.

Deltagere på tidligere forløb udtaler:

Jeg følte, jeg havde brug for vejledning til at få ændret på gamle vaner omkring kost og ernæring, så det kunne blive en livslang ændring og jeg kunne lægge slankekursmentaliteten fra mig. Jeg har gået en god og solid værktøjskasse, som jeg kan støtte mig til, mens jeg er i processen.
1:1 klient på et 8 ugers forløb
Gitte L.
For mig har, især, den mentale træning været det hele værd. Der har været så mange øjenåbnere og aha oplevelser, at jeg stille og roligt har fået styr på mit forhold, eller måske manglende forhold til mad.
Deltager på The Club Makes Sense jan. 2020
Henriette H.
Forløbet har givet mig stor indsigt i, og bedre forståelse for, de psykologiske mekanismer ift. fx spisemønster og kurmentalitet. Jeg har fået vendt nogle ting på hovedet, som gør, at jeg ser på mig selv og fx det at være på kur med nye/andre øjne.
Deltager på The Club Makes Sense jan. 2020
Mette L.