Dét skal du vide om mig

Min tilgang til mad – og vægtudfordringer er baseret på en forståelse af, at vores tanker, følelser og adfærd spiller en afgørende rolle i vores forhold til mad og krop.

Jeg tror på at løfte sløret for de dybere årsager bag dine udfordringer og arbejde med dig for at skabe varige og meningsfulde forandringer.

Det handler ikke kun om at kigge på, hvad du spiser, men også hvorfor du spiser dét du gør, og hvordan du føler dig omkring din mad og krop. Jeg arbejder sammen med dig for at hjælpe dig med at genoprette forbindelsen til din krops naturlige signaler om sult og mæthed, så du kan genskabe sunde vaner.

Det handler om at genfinde balance, selvtillid og glæde i dit forhold til mad og krop. Lad os sammen skabe en ny historie om sundhed, der er fyldt med empowerment og selvkærlighed.

Min overbevisning er, at fysisk og mentalt overskud er tæt forbundet og arbejder i harmoni for at skabe det bedste fundament for dit liv.

Jeg har undervist i fitnesstræning siden 1998 og gør det fortsat. I dag underviser jeg hos The Club Fitness og FitnessX.

Senest har jeg afholdt workshops for nyopstartede terapeuter om blandt andet markedsføring og opstart af egen praksis. Tidligere har jeg haft gruppeforløb med heste som terapiform og være med til at opstarte Young Ladies Academy – hvor vi afholdte eksamensangst-workshop og hjalp unge piger i alderen 16-20 år med at styrke deres selvværd og selvtillid via gruppesamtaler.

I årene 2011-2016 drev jeg virksomheden Fitnessmind A/S, hvor jeg havde ansvaret for udvikling og planlægning af sundheds- og trivselsuddannelser for virksomheder samt private med erhvervsskolerne UCC og KEA.