Personlig træning

Personlig træning 1:1

Personlig træning behøver ikke at foregå i et fitnesscenter med et hav af redskaber for, at du får et godt og effektivt styrketræningspas. Når du træner med mig, skal det være sjovt, lettilgængeligt og ubesværet. Et underlag på stuegulvet eller i haven er altid en mulighed. Sæt de musiknumre på, der motiverer dig og får dig op af stolen, og så er det ellers i gang. Du har muligvis nogle træningsredskaber selv, ellers supplerer jeg med diverse.

Personlig træning, hvor jeg kommer til dig.

En gang imellem kan det være udfordrende at finde tid og få prioriteret at gå i et fitnesscenter eller tage del i træningsaktiviteter på fastlagte hold. Derfor er det en genial og fleksibel mulighed at få personlig træning hjemme hos dig, der både kan foregå indendørs eller udendørs.

Pris 750 kr. per time.

Bemærk: Der kan tillægges gebyr for kørsel, afhængig af afstand.

 

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende og afklarende samtale.

Personlig træning Claudia Rønne

 


Personlig træning i Fitness X eller i The Club Fitness

Jeg er tilknyttet The Club Fitness i Allerød og Fitness X i Virum som personlig træner.

Du får individuel træning 2 x ugentligt af 60 min.

Pris for 8 uger: 12.000 kr.

Pris for 12 uger: 16.000 kr.


6 ugers intensiv styrketrænings bootcamp – kun for kvinder.

Et eksklusivt forløb for 4 veninder, der er klar til at give den gas med træning hjemme hos en af jer i haven 2 x om ugen i 90 min.

I 6 uger har vi fuld fokus på styrketræning samtidig med, at I alle 4 får kostvejledning, energiberegner og de helt rigtige redskaber til at kickstarte et sundt vægttab.

Du og dine veninder bliver medlemmer af en lukket facebookgruppe, hvor I får adgang til motiverende opslag, sparring og råd samt vejledning til at spise en balanceret kost med fokus på at bevare muskelmassen.

Pris per person 4.500 kr.

Bemærk: Der kan tillægges gebyr for kørsel afhængig af afstand fra Hørsholm eller Virum.

VIGTIG INFO vedrørende aflysning

Bliver du forhindret i at gennemføre vores aftalte session, bedes du give besked 24 timer før din aftalte tid, det være sig sygdom eller andet. Hvis du giver besked under 24 timer før din aftalte tid, bedes du betale det fulde beløb på aftalte session. 

Udendørstræning i Lyngby
Personlig træning