8 ugers personligt vægttabsforløb

Et personligt vægttabsforløb varer i 8 uger. Vi mødes 6 gange fysisk fordelt over 8 uger. Hver session varer 60 min. og er en Walk & Talk i et naturskønt område. 

Et vægttabsforløb er for dig der…

  • Har behov for nærvær og det personlige møde
  • Har brug for at tage ud af huset og få et frirum
  • Løber panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner
  • Har et mål om at ville spise sundere, men i praksis har svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen?

Bliv opmærksom på, hvad dit spisemønster er og lær at ændre det til en sund livsstil. 

Vi har alle nogle spisevaner, som grundlæggende definerer vores forhold til mad. Nogen trøstespiser, når de har ondt i sjælen, andre går i modsatte grøft og glemmer at spise, hvis de er stressede, i sorg el.lign.

Har du et ønske om at opnå varige resultater, hvad end det drejer sig om vægttab eller bare at spise sundere, er du nødt at se på roden til de vaner, du har skabt dig, for at kunne forstå og dermed ændre dem. 

Hvis årsagen ikke er sult, er mad ikke løsningen. 


 

Dit forhold til mad afspejler dit forhold til dig selv.

Forløbet adskiller sig fra andre vægttabsforløb, da fokus er på koblingen mellem mad og de følelsesmæssige tilstande, der påvirker dig i dit spisemønster. Du vil på forløbet blive udfordret til at se nærmere på, hvordan dine følelser styrer din adfærd og du vil få redskaber til at blive fri at dette.

Det handler dybest set om at lære, hvordan du kan mætte og nære den underliggende følelse, der i dag søger opmærksomhed og trøst gennem mad.


 

Du modtager selvfølgelig

  • Email korrespondance med øvelser 
  • Kostvejledning
  • Energiberegninger
  • Inspiration til en ugentlig kostplan

 

Commitment

Det er vigtigt, at du er parat til at arbejde med dig selv på et selvudviklingsplan. Du har lyst til at committe dig i 8 uger. Vi rammer både dybden og bredden når vi kommer bagom de psykologiske mekanismer bag mad.

 

Pris 4900 kr.

Har du behov for en yderligere snak om forløbet eller hvordan et specifikt forløb kan se ud for dig må du altid kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Kontakt mig her

vægttab
Claudia Rønne