Tilbage til hverdagen med en stress behandling der virker

Når du som stressramt skal vende tilbage til hverdagen og det sociale liv, kan være svært og energikrævende. Omgivelserne er ikke opmærksom på, at du er mere sensitiv og følsom. Du har behov for at komme igang stille og roligt og i eget tempo. Den mest sikre måde at komme tilbage på niveau, er at tilrettelægge en stress behandling. Planen bør tage udgangspunkt i step-by-step tilbagevendingsplan fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Genoptræningsforløbet er for dig, der har været nede med stress. 

Du har været sygemeldt i en periode på 3 uger til 2 mdr. Du er nu raskmeldt og skal starte på job igen. Du føler dig ikke helt klar og har behov for konkrete redskaber til at håndtere din kommende hverdag.

Eksempel på 6 uges genoptræningsforløb:

Du skriver din oplevelse med stress og ”vejen hertil” via det spørgeskema du modtager fra mig 1 uger inden start.

Til den første session har jeg forberedt en umiddelbar og justerbar plan, som vi sammen gennemgår. Her får du redskaber til stille og roligt at komme tilbage i form på tre plan.

Eksempler på en fysisk handleplan: 

Du får en fysisk træningsplan. Det kan være du skal gå eller udføre anden form for blid træning og eller meditere i sammenlagt 60 min. om dagen. Du får en udførlig plan herom.

Eksempler på mental handleplan: 

Du lærer at skifte fokus. Hvis du fx har symptomer på perfektionisme får du øvelser, der hjælper dig til at være mindre kontrollerende og have tillid til at være med det uperfekte og stadig være tilfreds.

Eksempler på følelsesmæssig handleplan: 

Du får til opgave at finde glæden at grine og lege mere, at finde ind til det, der virkelig gør dig glad.
Ovenstående kan virke overvældende og det er absolut det sidste jeg ønsker, så planen introduceres efter dit behov og i et tempo, der passer dig.

Vi har god tid 

6 ugers stress behandlingsforløb

PRISER

Forløbet varer 6 uger og vi har 6 sessioner sammen á 90 min. 3.499 kr.
Stress behandling er individuelt og vi aftaler sammen, hvornår dine 6 uger skal starte.