Mental træning - 6 ugers intensivt resultatorienteret forløb

Du er klar til 6 ugers fokus på mental træning, når du uden tvivl kan svare JA til følgende:

✔️Det er tid til at udleve mit potentiale og leve et meningsfyldt liv!

✔️Det er tid til at face mig selv, mine behov og dermed fremstå mere autentisk i mine relationer!

✔️Det er tid til at investere i mig!

✔️Det er tid til at stå ved mig selv og være glad for den jeg er – også når jeg er sammen med andre!

Du får en overskuelig og let tilgængelig forståelsesramme for identifikations-, tanker- og handlemønstre. Det gør at du straks motiveres til at lege og eksperimentere med nye muligheder. Du får redskaber til at forbinde dig med din kerneidentitet. Du får individuelle øvelser til dagligt at indøve skabende tanke- og handlemønstre. Alt i alt får du ny erfaring med at leve livet i overensstemmelse med dine indre værdier.  

Resultaterne viser sig i dine relationer, der bliver mere autentiske og ærlige. Og i hverdagssituationer som tidligere har virket uoverskuelige, disse vil virke håndterbare og overkommelige. 

Forløbet mental træning er til dig, der er dedikeret og vil udvikle dig i dit liv, nu.

De 6 uger er en intensiv måde at arbejde med sig selv på. Vi arbejder konkret med dit specifikke tema og ønske til udbyttet, både i bredden og dybden og min forventning er at du går all in fra start og arbejder med dig selv, specielt når vi ikke er sammen. 

På forløbet vil du opleve, at jeg har fokus på hele dig og jeg er resultatorienteret og ønsker at se fremskridt for hver uge. 

Forventningerne kan lyde lidt barske, når det handler om personlig udvikling. Du vil opleve, at når du er klar og erfarer de rette input, så går det hurtigt.

Du får skræddersyet opgaver, som du selvfølgelig godkender.

Du kommer til at skrive dagbog og skrive dine drømme ned – som vi løbende arbejder med.

Din oplevelse og dine resultater er vigtige for mig, derfor modtager du et spørgeskema 1 uger før opstart, der gør mig i stand til at udarbejde øvelser og opgaver præcis til dig. Jeg har behov for at vide, hvad du specifikt ønsker at få ud af forløbet. Vi skal have et mål fra start og dermed et pejlemærke.

Har du svært ved at være specifik og konkret i din målsætning, hjælper jeg gerne med det. 

Sidste men ikke mindst, modtager du en arbejdsmappe med dine øvelser, refleksionsplads, dagbog og teoretisk baggrundsviden. 

6 ugers mental træningsbootcamp

PRISER

6 ugers bootcamp forløb. 4.800 kr. Forløbet er individuelt, vi aftaler sammen, hvornår dine 6 uger skal starte.