Sense forløb 1:1

Et Sene forløb 1:1 er fuldstændig skræddersyet til dig og dine specifikke behov. 

Løber du panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner? Måske har du et mål om at ville spise sundere, men i praksis har du svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen?

Vi har alle nogle spisevaner, som grundlæggende definerer vores forhold til mad. Nogen trøstespiser, når de har ondt i sjælen, andre går i modsatte grøft og glemmer at spise, hvis de er stressede, i sorg el.lign. Er du opmærksom på, hvad dit spisemønster er?

Hvis du har et ønske om at opnå varige resultater, hvad end det drejer sig om vægttab eller bare at spise sundere, er du nødt at se på roden til de vaner, du har skabt dig, for at kunne forstå og dermed ændre dem. For hvis årsagen ikke er sult, er mad ikke løsningen.

Dit forhold til mad afspejler dit forhold til dig selv

Forløbet adskiller sig fra andre kost og træningsforløb ved, at fokus er på koblingen mellem mad og de følelsesmæssige tilstande, der påvirker dig i dit spisemønster. Du vil på forløbet blive udfordret til at se nærmere på, hvordan dine følelser styrer din adfærd og du vil få redskaber til at blive fri at dette.

Det handler dybest set om at lære, hvordan du kan mætte og nære den underliggende følelse, der i dag søger opmærksomhed og trøst gennem mad.

Det er derfor vigtigt, at du er parat til at arbejde med dig selv på et selvudviklingsplan og har lyst til at committe dig.  

Er typisk 1:1 forløb varer 8 uger, vi mødes 4 gange fysisk og har 4 gange online. 

Ovenstående koster 2999 kr. 

 

Sensevejleder