Personligt Sense forløb 1:1

Et Sene forløb 1:1 er et forløb tilpasset dine behov. 

Løber du panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner? Måske har du et mål om at ville spise sundere, men i praksis har du svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen?

Vi har alle nogle spisevaner, som grundlæggende definerer vores forhold til mad. Nogen trøstespiser, når de har ondt i sjælen, andre går i modsatte grøft og glemmer at spise, hvis de er stressede, i sorg el.lign. Er du opmærksom på, hvad dit spisemønster er?

Har et ønske om at opnå varige resultater, hvad end det drejer sig om vægttab eller bare at spise sundere, er du nødt at se på roden til de vaner, du har skabt dig, for at kunne forstå og dermed ændre dem. For hvis årsagen ikke er sult, er mad ikke løsningen.

Dit forhold til mad afspejler dit forhold til dig selv.

Forløbet adskiller sig fra andre kost- og træningsforløb. Fokus er på koblingen mellem mad og de følelsesmæssige tilstande, der påvirker dig i dit spisemønster. Du vil på forløbet blive udfordret til at se nærmere på, hvordan dine følelser styrer din adfærd og du vil få redskaber til at blive fri at dette. 

Det handler dybest set om at lære, hvordan du kan mætte og nære den underliggende følelse, der i dag søger opmærksomhed og trøst gennem mad.

Jeg benytter Sense metoden:

Du modtager bogen “Sense kom godt igang” (værdi 200 kr.) Du kan vælge at modtage bogen som hard copy eller som en online version. 

Det er vigtigt, at du er parat til at arbejde med dig selv på et selvudviklingsplan. Du har lyst til at committe dig i 8 uger. Vi kommer rundt om forskellige overordnede emner. Da forløbet er skræddersyet, vælger jeg de øvelser, jeg mener passer bedst til dig. 

Er typisk 1:1 forløb varer 8 uger, vi mødes 4 gange fysisk og har 4 gange online. 

Pris 2999 kr. 

Claudia Rønne