Jeg er certificeret ID Psykoterapeut fra ID Academy med linjerne: Transpersonlig og chok/traume.

www.claudiaronne.dk

Min passion er sundhedsfremme og forebyggelse af stress og jeg har blandt andet fra 2011- 2016, drevet virksomheden Fitnessmind A/S , hvor jeg stod for udvikling og planlægning af sundheds- og trivselsuddannelser for virksomheder og private med erhvervsskolerne, UCC og KEA.

Senest har afholdt workshops for nyopstartede terapeuter om bla. markedsføring og opstart af egen praksis. Tidligere har jeg haft gruppeforløb med heste som terapiform og været med til at opstarte Young Ladies Academy – hvor vi afholdte eksamensangst workshop og hjalp unge piger i alderen 16-20 år med at styrke deres selvværd og selvtillid via gruppesamtaler.

Min overbevisning er at fysisk og mental overskud hænger sammen. I dag underviser jeg i forskellige fysiske træningsformer hos The Club Fitness.

I efteråret 2019 starter jeg på uddannelsen Mentor i mad og psyke med Sense som speciale og kommer dermed i 2020 til at tilbyde forløb, hvor vi arbejder med kost, bevægelse og psyken. 

Relevant erhvervserfaring:

Terapeut opstart. Workshop facilitator og underviser (2019-)

Young Ladies Academy. Medejer og underviser (2018)

Power Academy. Ejer og underviser. (2017-)

Fitnessmind A/S (tidligere Fitness & Sports Akademiet A/S). Medstifter og uddannelsesansvarlig. (2011 – 2016)

CR Mentor. Livsstilsrådgiver og foredragsholder. (2012 – 2016)

Relevante uddannelser og kurser:

ID Academy. 4 årig ID psykoterapeut uddannelse. (2013 – 2017)

Body Mind Academy
Advanced & Intuitive Heart Practitioner (2012)
Energibevidstlederskab (2012)
Thinking Into Results (2012)
Livsmentor (2011)

Frivilligt arbejde:

Jeg er tilknyttet LMSOS som støttekontaktperson og mentor. Jeg deltager i forskelligt meningsfyldt frivilligt arbejde som hjælper, senest for Global Dignity Danmark.