Det handler om dit behov i dit tempo

Psykoterapi v/Claudia Rønne

ID Psykoterapi

Du opnår at slippe reaktive og negative tankemønstre, åbne hjertet og være autentisk i dine relationer.
Samtaleterapi er et seriøst og personligudviklende redskab til at komme hjem.
Hjem til din kerne af indre ressourcer, ro og troen på dig selv.
Herfra vil du opleve, at du med lethed kan manøvrere i livet ud fra et frit sted. I din autencitet handler det blot om at hvile ind i væren. Jeg benytter mig primært af samtaleterapi.

Relationen vi skaber imellem os, prioriterer jeg højere end metoden. Det er den tillidsfulde relation, der er essentiel for at vi opnår det bedste samarbejde.

6 ugers stress behandlingsforløb

Stressforløb

Kom sikkert og stærkt tilbage efter stress sygemelding med de rette værktøjer. Stress kan ikke ses ligesom en fysisk skade. De færreste forestiller sig at den stressramte skal i genoptræning efter en sygemelding.
Det giver dog mening for at komme tilbage på niveau i et fornuftigt tempo, så ikke du som tidligere stressramt oplever tilbagefald.

Stress behandlingen hos mig er en tilbagevendingsplan, der er individuelt tilpasset. Du får en konkret genoptræningsplan efter endt sygemelding eller stressperiode.

6 ugers mental træningsbootcamp

Mental træning

Resultatorienteret personlig udviklingsforløb, for dig, der vil arbejde intensivt og målrettet. Hvis du klar til mental træning, kan du uden tvivl svare JA til følgende: - Det er tid til at udleve mit potentiale og leve et meningsfyldt liv!
- Det er tid til at face mig selv og mine behov og dermed fremstå mere autentisk i mine relationer!
- Det er tid til at investere i mig!
- Det er tid til at stå ved mig selv og være glad for den jeg er! Resultaterne viser sig som positiv udvikling i dine relationer og hverdagssituationer.